Mindful Run Nederland

Mindful Run Nederland is een Opleidingscentrum gelegen aan Zijpendaalseweg 91 in Arnhem.

Meer informatie over Mindful Run Nederland in Arnhem

Mindful Run® Nederland biedt programma's en activiteiten aan om meer energie te krijgen en stress te verminderen. Ze combineren mindfulness, ademhalingstechnieken en bewegen in de natuur. Met de Mindful Run® methode leer je beter luisteren naar je lichaam, bewust worden van je loophouding en genieten van het moment. De methode bestaat uit mindfulness, ademhaling, voldoende bewegen en bewegen in de natuur. Door regelmatig sporten worden gezondheidsproblemen voorkomen of verminderd. Bewegen in de natuur heeft ook positieve effecten op de gezondheid, zoals het verwerken van prikkels en het verminderen van stress. Het Mindful Run® concept is in 2014 ontwikkeld door Martijn Mensink en Dianne Schutmaat. Er zijn ca. 150 instructeurs en ruim 350 coaches actief in Nederland.

Wil je weten wat Mindful Run Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mindful Run Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mindful Run Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mindful Run Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mindful Run Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mindful Run Nederland

Bezoekers bekeken ook