Minasan

Minasan is een Restaurant gelegen aan Jansplaats 28 in Arnhem.

Meer informatie over Minasan in Arnhem

Bij Minasan kun je genieten van heerlijke cocktails en hapjes tegen een betaalbare prijs. Ze gebruiken alleen de beste ingrediënten en al hun gerechten zijn vers bereid. Ze hebben een mooie selectie van Aziatische en westerse hapjes, zoals Thaise saté, Indonesische sate en gestoomde broodjes gevuld met barbecue varkensvlees. Je kunt ook genieten van gerechten zoals gegrilde tonijn, steak tartaar, Thaise beef salade en nasi goreng. Voor degenen die niet kunnen kiezen is er de Minasan Proeverij, waarbij je verrast wordt door de chef met een selectie van vis, vlees of een combinatie. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag in de avond. Je kunt contact opnemen via telefoon of e-mail en het adres is Jansplaats 28 in Arnhem.

Wil je weten wat Minasan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minasan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minasan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minasan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Minasan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minasan

Bezoekers bekeken ook