MIKDRIVE

MIKDRIVE is een Rijschool gelegen aan Zilver 91 in Arnhem.

Meer informatie over MIKDRIVE in Arnhem

Rijschool Mikdrive is een all-round rijschool in Arnhem en omgeving, waar je snel je rijbewijs kunt halen zonder wachttijden. Ze hebben al meer dan 1000 geslaagde leerlingen. Verschillende leerlingen hebben positieve ervaringen gedeeld, zoals Azra, die binnen 3 uur haar scooter rijbewijs haalde, en Deniz, die de instructeurs erg duidelijk vond. Fabian haalde zijn A2 motorrijbewijs in een korte periode en Marres vindt Mikdrive een fijne rijschool voor alle soorten mensen. De rijschool staat bekend om haar kwaliteit, begeleiding en ervaring. Ze bieden lespakketten aan voor auto, motor, taxi en aanhangwagen, zowel voor schakel als automaat. De prijzen variëren per pakket. Ze bieden ook een gratis proefles aan. De openingstijden zijn flexibel en je kunt de rijschool volgen op social media.

Wil je weten wat MIKDRIVE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIKDRIVE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIKDRIVE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIKDRIVE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MIKDRIVE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIKDRIVE

Bezoekers bekeken ook