Mijn Salon B.V.

Mijn Salon B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Snelliusweg 61 in Arnhem.

Meer informatie over Mijn Salon B.V. in Arnhem

Mijn Salon is een professionele salonsoftware die speciaal is ontwikkeld voor ondernemers in de kappers- en beautybranche. Het is een 100% cloudpakket, wat betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens en geen updates meer hoeft te installeren of back-ups hoeft te maken. Mijn Salon is marktleider en trendsetter in de branche, met meer dan 2000 salons als klant. De software is betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en efficiënt. Verschillende klanten delen hun positieve ervaringen, zoals Lenneke Scheers die aangeeft dat het programma overzichtelijk is en haar administratie direct verwerkt kan worden door de boekhouder. Gisela Fischer benadrukt het belang van goede software, maar vindt ook de service van het bedrijf belangrijk en is altijd goed geholpen. Astrid van der Velden is aanvankelijk sceptisch, maar vindt het programma uiteindelijk geweldig en heeft al nieuwe klanten aangetrokken dankzij de eigentijdse oplossingen. Liselotte Manhave hecht naast een goed salonprogramma ook veel waarde aan aanvullende diensten, zoals loyaliteitsprogramma's en e-mailcampagnes. Ook wordt er in de software rekening gehouden met de voorraad, personeelsregistratie en managementinformatie. Kortom, Mijn Salon biedt een complete oplossing voor ondernemers in de kappers- en beautybranche.

Wil je weten wat Mijn Salon B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijn Salon B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijn Salon B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn Salon B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mijn Salon B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijn Salon B.V.

Bezoekers bekeken ook