Midden Arnhemse Sport Vereniging

Midden Arnhemse Sport Vereniging is een Vereniging of organisatie gelegen aan Dovenetellaan 150 in Arnhem.

Meer informatie over Midden Arnhemse Sport Vereniging in Arnhem

MASV is een voetbalclub die al sinds 1933 in het hart van de Arnhemse gemeenschap staat. Ze streven ernaar om een club te zijn waar iedereen welkom is en een positieve bijdrage kan leveren. Ze willen een warme plek zijn waar iedereen elkaar kent en samen met plezier voetbalt, probeert te winnen en sportief verliest. Ze bieden kinderen, jongeren en volwassenen een plek zolang er ruimte is. Je kunt jezelf of je kind aanmelden en zelfs proeftrainingen volgen. Daarnaast organiseren ze ook activiteiten zoals kaartavonden.

Wil je weten wat Midden Arnhemse Sport Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Midden Arnhemse Sport Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Midden Arnhemse Sport Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Midden Arnhemse Sport Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Midden Arnhemse Sport Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Midden Arnhemse Sport Vereniging

Bezoekers bekeken ook