MicroBrows

MicroBrows is een Schoonheidssalon gelegen aan Gele Rijders Plein 19 in Arnhem.

Meer informatie over MicroBrows in Arnhem

MicroBrows bestaat officieel 6 jaar en viert dit met een speciale actie: 10% korting op alle webshop artikelen. Je kunt gebruik maken van de korting door bij het afrekenen de code 'HAPPYBDAY10' in te vullen. Op de website van MicroBrows kun je alle informatie vinden over de verschillende behandelingen, inclusief foto's en video's van klanten die je voorgingen. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen via e-mail of WhatsApp. MicroBrows staat bekend om het behoud en de benadrukking van de natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen. Ze creëren wenkbrauwen op maat, passend bij de vorm, kleur, richting en densiteit van jouw eigen wenkbrauwen. Het doel is om wenkbrauwen te creëren die er natuurlijk uitzien. Daarnaast biedt MicroBrows ook privé cursussen Microblading aan en verkopen ze microblading producten voor professionals.

Wil je weten wat MicroBrows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MicroBrows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MicroBrows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MicroBrows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MicroBrows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MicroBrows

Bezoekers bekeken ook