Mesopotamië Restaurant Arnhem

Mesopotamië Restaurant Arnhem is een Midden-Oosters restaurant gelegen aan Drieslag 1 in Arnhem.

Meer informatie over Mesopotamië Restaurant Arnhem in Arnhem

Restaurant Mesopotamië verwelkomt gasten weer in hun restaurant en hanteert weer de oude openingstijden. Het restaurant is van dinsdag tot en met zondag geopend van 14:00 tot 22:00. Het concept Mesopotamië is in 2019 opgericht en biedt een heerlijke variatie van Midden-Oosterse gerechten. Het restaurant is geïnspireerd door het rijke erfgoed van Mesopotamië, het kerngebied tussen de rivieren Tigris en Eufraat. Klanten prijzen het restaurant om het heerlijke eten, vriendelijke personeel en mooie ambiance. Restaurant Mesopotamië is gevestigd in Arnhem en voor meer informatie kunnen gasten contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Mesopotamië Restaurant Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mesopotamië Restaurant Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mesopotamië Restaurant Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mesopotamië Restaurant Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mesopotamië Restaurant Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mesopotamië Restaurant Arnhem

Bezoekers bekeken ook