Merkurius sales & more

Merkurius sales & more is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Willem Roodbeenhof 36 in Arnhem.

Meer informatie over Merkurius sales & more in Arnhem

Merkurius sales & more is een bedrijf opgericht door Michiel Korsten, met als doel om verkoop en sales rendement te verbeteren. Ze hebben ruime ervaring in verschillende branches en begrijpen de taal van de klant, waardoor ze zich goed kunnen verdiepen in de markt en doelgroep. Merkurius biedt communicatiestrategieën om doelstellingen te behalen en helpt ook bij commerciële interim opdrachten. Ze geloven in een persoonlijke aanpak en streven naar duurzame samenwerkingen met klanten. Ze begrijpen het belang van een professioneel bedrijfsimago en bieden verschillende communicatiemiddelen aan om dit te realiseren. Merkurius werkt samen met een team van zelfstandige professionals en richt zich vooral op het MKB. Ze luisteren goed naar de wensen van klanten en hebben actuele kennis van alle mogelijkheden op het gebied van communicatie. Ze streven ernaar om de juiste doelgroep te bereiken en vertellen graag wat communicatie voor een bedrijf kan betekenen.

Wil je weten wat Merkurius sales & more verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Merkurius sales & more of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Merkurius sales & more? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Merkurius sales & more het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Merkurius sales & more reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Merkurius sales & more

Bezoekers bekeken ook