Medisch Centrum Westerkade

Medisch Centrum Westerkade is een Gemeenschappelijk gezondheidscentrum gelegen aan Broekstraat 2 in Arnhem.

Meer informatie over Medisch Centrum Westerkade in Arnhem

Medisch Centrum Westerkade is gelegen in het Nieuwe Kadekwartier, een nieuw en creatief woongebied in Arnhem. Het centrum biedt diverse disciplines rond eerstelijnszorg en streeft ernaar om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de zorgvraag van patiënten. Er worden verschillende zorgverleners uitgelicht, waaronder Rob Mattijssen. Daarnaast worden er multidisciplinaire spreekuren aangeboden, zoals een spreekuur voor podotherapie en manuele therapie, en een hoofdpijnspreekuur. Voor specifieke medische informatie wordt verwezen naar de website Thuisarts.nl, waar betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten te vinden is.

Wil je weten wat Medisch Centrum Westerkade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Centrum Westerkade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Centrum Westerkade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Centrum Westerkade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Medisch Centrum Westerkade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Medisch Centrum Westerkade

Bezoekers bekeken ook