MD Hair & Beauty Centre

MD Hair & Beauty Centre is een Kapper gelegen aan Velperplein 9a in Arnhem.

Meer informatie over MD Hair & Beauty Centre in Arnhem

MD Salon heeft aangekondigd dat ze een nieuwe naam hebben gekozen en vanaf nu verder zullen gaan als Helmor Salon. Dit betekent dat klanten vanaf 1 augustus nog steeds online afspraken kunnen boeken, maar dan via het nieuwe boekingssysteem op de website www.helmor.nl. Er is een link geplaatst onder de aankondiging waarmee klanten direct naar de nieuwe website kunnen worden doorverwezen. Het lijkt erop dat het bedrijf dezelfde kwaliteit en service zal blijven bieden, maar dan onder een nieuwe naam.

Wil je weten wat MD Hair & Beauty Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MD Hair & Beauty Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MD Hair & Beauty Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MD Hair & Beauty Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar MD Hair & Beauty Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MD Hair & Beauty Centre

Bezoekers bekeken ook