Max Fit Arnhem - Personal Training

Max Fit Arnhem - Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Broerenstraat 57 in Arnhem.

Meer informatie over Max Fit Arnhem - Personal Training in Arnhem

maxfit is een programma dat je helpt om af te vallen en fit te blijven. Ze geloven dat je kunt genieten van lekker eten en drinken terwijl je afvalt, en dat dit de sleutel is tot blijvend succes. Met behulp van voeding, sport en leefstijlcoaching leren ze je hoe je dit kunt bereiken. Het maxfit programma bestaat uit vier stappen: beginnen, meten, jojoën vermijden en behoud. Ze bieden personal training en hebben verschillende clubs verspreid over Nederland. Ze willen graag kennismaken met nieuwe mensen die geïnteresseerd zijn in het programma.

Wil je weten wat Max Fit Arnhem - Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit Arnhem - Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit Arnhem - Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit Arnhem - Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Max Fit Arnhem - Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit Arnhem – Personal Training

Bezoekers bekeken ook