Maurice Jager Fotografie

Maurice Jager Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Van Oldenbarneveldtstraat 90 in Arnhem.

Meer informatie over Maurice Jager Fotografie in Arnhem

Fotograaf Maurice Jager uit Arnhem heeft een nieuw fotoproject gelanceerd genaamd 'People of the Netherlands'. Het doel van het project is om mensen van verschillende nationaliteiten en met verschillende 'landen van herkomst' in zijn studio te fotograferen. Aan het einde van het project zal er een document zijn gecreëerd dat de gezichten van Nederland vertegenwoordigt. Nederland wordt beschouwd als een van de meest diverse landen ter wereld, met 192 verschillende nationaliteiten. Maurice Jager wil met zijn project laten zien dat er geen stereotiepe Nederlandse persoon bestaat en dat iedereen die in Nederland woont Nederlands is. Het project loopt tot eind 2024 en de foto's zullen in het voorjaar van 2025 worden tentoongesteld en uitgebracht in een boek. Maurice Jager is op zoek naar deelnemers voor het project en mensen kunnen zich aanmelden op de website peopleofthenetherlands.com.

Wil je weten wat Maurice Jager Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maurice Jager Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maurice Jager Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maurice Jager Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Maurice Jager Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maurice Jager Fotografie

Bezoekers bekeken ook