Massage salon Mimosa beauty & wellness

Massage salon Mimosa beauty & wellness is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Kromwijkplaats 4 in Arnhem.

Meer informatie over Massage salon Mimosa beauty & wellness in Arnhem

Mimosa is een schoonheidssalon die op afspraak werkt, maar ook klanten zonder afspraak vriendelijk ontvangt en indien mogelijk direct helpt. De openingstijden variëren op zaterdag, afhankelijk van drukke of rustige momenten in de salon. Op zaterdag 7 oktober 2023 is de salon gesloten vanwege scholing. Mimosa is een erkend leerbedrijf voor de opleiding schoonheidsspecialist/pedicure. De salon heeft ook een duo kamer voor koppels of vrienden die tegelijkertijd een massage, gezichtsbehandeling of voetverzorging willen. Er worden verschillende soorten massages aangeboden, zoals de ontspanningsmassage, mixmassage, hot stone massage, Thaise traditionele & aroma massage, sport/blessure massage, voetmassage en cosmetische voetverzorging. Mimosa benadrukt het belang van het verzorgen van je voeten, aangezien ze een belangrijk onderdeel van je lichaam zijn.

Wil je weten wat Massage salon Mimosa beauty & wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massage salon Mimosa beauty & wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massage salon Mimosa beauty & wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massage salon Mimosa beauty & wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Massage salon Mimosa beauty & wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massage salon Mimosa beauty & wellness

Bezoekers bekeken ook