Martin Wieldraaijer Fotografie

Martin Wieldraaijer Fotografie is een Fotograaf gelegen aan Paulstraat 61 in Arnhem.

Meer informatie over Martin Wieldraaijer Fotografie in Arnhem

Mijn ouderlijk huis bevond zich in de Diepenbrockstraat, maar door het lot ben ik er nooit komen wonen. Toch heeft de straat een rol gespeeld in mijn leven. Ik ben op zoek gegaan naar wat de Diepenbrockstraat precies is en heb in verschillende plaatsen in Nederland straten, pleinen, hofjes en lanen met de naam Diepenbrock en de nabije omgeving van de 'Componistenwijk' gefotografeerd. In mijn foto's heb ik nauwkeurig geobserveerd hoe mensen zich verhouden tot hun leefomgeving en hoe ze hun woonplek zorgvuldig kiezen. Het inrichten en vormgeven van de ruimte krijgt veel aandacht, waarbij mensen zich willen onderscheiden van hun buren of juist willen opgaan in de omgeving. Tegelijkertijd willen ze zich ook afschermen van diezelfde omgeving en hechten ze veel waarde aan veiligheid en geborgenheid. Als fotograaf werd ik echter vaak met wantrouwen benaderd en voelde ik me regelmatig ongewenst. De teksten in het boek bestaan uit delen van gedichten uit de Nederlandse romantiek en gaan over wonen, de stad, het huis en het landschap. Ze bevatten verlangens en dromen over een ideale wereld en stellen vragen over wie we zijn en waar we thuishoren. Mijn boek over het Toevluchtsoord in Groningen is bekroond als 'Een Goed Boek 2019' en wordt geprezen om de gevoeligheid en kwetsbaarheid van het onderwerp en de sterke vormgeving.

Wil je weten wat Martin Wieldraaijer Fotografie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Martin Wieldraaijer Fotografie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Martin Wieldraaijer Fotografie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Martin Wieldraaijer Fotografie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Martin Wieldraaijer Fotografie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Martin Wieldraaijer Fotografie

Bezoekers bekeken ook