Mama Krioro

Mama Krioro is een Surinaams restaurant gelegen aan Hommelstraat 71 in Arnhem.

Meer informatie over Mama Krioro in Arnhem

Bij Mama Krioro kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Na iedere bestelling maakt u kans op mooie prijzen door aan het rad te draaien. Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Mama Krioro biedt catering aan voor verschillende gerechten, zoals Bami/Nasi Kip en Roti Kip. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal personen. Bij ieder gerecht worden verschillende bijgerechten geleverd, zoals Kouseband, Zuurgoed, Tomaat, Gebakken Uitjes, Selderij, Jus en Madam Jeanette Peper. Klanten zijn tevreden over het eten en de service van Mama Krioro. De locatie van Mama Krioro is aan de Hommelstraat 71 in Arnhem en ze zijn te bereiken op het telefoonnummer 0264458986.

Wil je weten wat Mama Krioro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mama Krioro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mama Krioro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mama Krioro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Mama Krioro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mama Krioro

Bezoekers bekeken ook