Maerteijn - Freelance Software Developer

Maerteijn - Freelance Software Developer is een Softwarebedrijf gelegen aan Jansbinnensingel 26 in Arnhem.

Meer informatie over Maerteijn - Freelance Software Developer in Arnhem

Martijn Jacobs is een freelance software ontwikkelaar uit Arnhem. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van software, voornamelijk met de programmeertaal Python. Hij hecht veel waarde aan leesbare en aanpasbare code en gelooft dat code pas software is als er een test voor is. Martijn is gespecialiseerd in het automatiseren en ondersteunen van QA, Devops, packaging en deployment met tools zoals Docker, GitLab CI/CD, Github Actions en Saltstack. Hij heeft de afgelopen jaren voornamelijk gewerkt met Django, Django REST Framework en Wagtail. Daarnaast heeft hij ook ervaring met front-end ontwikkeling met Javascript, (S)CSS en frameworks zoals Vue.js. Martijn is in staat om zowel zelfstandig aan projecten te werken als in teamverband diverse rollen te vervullen, waaronder (lead-)developer, code reviewer en technisch criticus. Hij is beschikbaar voor projecten als developer, code reviewer, consultant of devops-engineer. Neem contact op via de Contact pagina voor meer informatie.

Wil je weten wat Maerteijn - Freelance Software Developer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maerteijn - Freelance Software Developer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maerteijn - Freelance Software Developer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maerteijn - Freelance Software Developer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Maerteijn - Freelance Software Developer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maerteijn – Freelance Software Developer

Bezoekers bekeken ook