Madderom Sports

Madderom Sports is een Sportschool gelegen aan Leenspad 10 in Arnhem.

Meer informatie over Madderom Sports in Arnhem

Madderom Sports is een fitness- en personal trainingsservice, opgericht door Mike Madderom. Hij heeft jarenlange ervaring in de fitness en personal training en weet hoe hij deze vaardigheden kan gebruiken om jouw doelen te bereiken. Saamhorigheid, wilskracht, kwaliteit en doorzettingsvermogen zijn de kernwaarden van de trainingen. Samen met wetenschappelijke voedingsschema's helpen ze je structuur aan te brengen en samen te werken naar je doelen. Madderom Sports biedt verschillende disciplines aan, zoals personal training, bootcamp, bokszaktraining, CrossGym en Hypoxi therapie. Ze hebben ook verschillende tarieven, waaronder individuele en duo personal training, Hypoxi sessies en bootcamp en kickbokslessen. Klanten zijn zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding en de resultaten die ze hebben behaald. Je kunt direct contact opnemen met Madderom Sports voor meer informatie.

Wil je weten wat Madderom Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Madderom Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Madderom Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madderom Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Madderom Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Madderom Sports

Bezoekers bekeken ook