Madame X - knipsalon

Madame X - knipsalon is een Kapper gelegen aan Driekoningenstraat 37 in Arnhem.

Meer informatie over Madame X - knipsalon in Arnhem

Madame X knipsalon is helaas gesloten vanwege de operatie van de eigenaar op 9 oktober 2023. Na een wondontsteking en een lang herstel, zal ze waarschijnlijk dit jaar niet meer kunnen knippen. De salon staat bekend om haar persoonlijke aandacht, vakkundig geknipt haar en het gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke producten. Het interieur van de salon is geïnspireerd op de jaren 50 en heeft een unieke en huiselijke sfeer. Het is een klein "kappersmuseumpje" waar je jezelf kunt zijn, maar ook kunstzinnigere stijlen kunt laten creëren.

Wil je weten wat Madame X - knipsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Madame X - knipsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Madame X - knipsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madame X - knipsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Madame X - knipsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Madame X – knipsalon

Bezoekers bekeken ook