Maarten Verbaarschot

Maarten Verbaarschot is een Fotograaf gelegen aan Plattenburgerweg 49 in Arnhem.

Meer informatie over Maarten Verbaarschot in Arnhem

Verbaarschot was als kind getuige van zijn vader's grote hobby: foto's maken, ontwikkelen en afdrukken. Dit inspireerde hem om fotograaf te worden en naar de Fotoacademie in Amsterdam te gaan. Hij ontdekte dat hij zich moeilijk kon vastleggen in een specifieke richting en dat is herkenbaar in zijn werk. Hedendaagse fotografie biedt hem veel mogelijkheden om 'beeld' te maken en hij wil deze graag benutten. Hij haalt inspiratie uit beeldende kunst, religieuze thema's en het observeren van mensen op straat. Zijn beelden streven naar kunstzinnigheid, schoonheid en betekenis. Hij vindt vaak onderwerpen in zijn eigen bestaan, zoals zijn werkervaringen in de zorg en zijn katholieke opvoeding. Verbaarschot experimenteert graag met digitale composities van gescande materialen, teksten en oude foto's bewerkt met verf en papier. Hij wisselt periodes in zijn atelier af met periodes waarin hij portretten maakt of documentair werk volgens traditioneel gebruik.

Wil je weten wat Maarten Verbaarschot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maarten Verbaarschot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maarten Verbaarschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maarten Verbaarschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Maarten Verbaarschot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maarten Verbaarschot

Bezoekers bekeken ook