Lunchroom Sofra

Lunchroom Sofra is een Turks restaurant gelegen aan Pastoorstraat 9 in Arnhem.

Meer informatie over Lunchroom Sofra in Arnhem

Bij Sofra, een lunchroom in de binnenstad van Arnhem, kunt u de authentieke Turkse keuken ervaren. Eigenaresse Pakize Cilingir bereidt met liefde en passie gerechten uit haar geboortestreek Bayburt in Turkije. U kunt hier genieten van huisgemaakte Turkse ravioli en gegrild dessert. Daarnaast biedt Sofra ook een Turkse high tea aan met hartige en zoete gerechten. U kunt hier ook reserveren voor een diner met familie of vrienden, of zelfs catering bij u thuis regelen. Daarnaast kunt u bij Sofra ook workshops volgen, waarbij u onder begeleiding van Pakize Cilingir leert om verschillende gerechten te maken. Voor meer informatie kunt u het contactformulier invullen. Sofra heeft een gezellige lunchroom met ruimte voor 25 personen binnen, een binnen tuin en een terras.

Wil je weten wat Lunchroom Sofra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Sofra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Sofra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Sofra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lunchroom Sofra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Sofra

Bezoekers bekeken ook