Lunchcafe Bij Koster

Lunchcafe Bij Koster is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Bakkerstraat 26 in Arnhem.

Meer informatie over Lunchcafe Bij Koster in Arnhem

Bij Koster is een lunchroom in Arnhem waar iedereen van harte welkom is. Ze serveren heerlijke gerechten en dranken, inclusief een smaakvolle espresso. Naast gerechten uit de Hollandse keuken, staan er ook gerechten uit het voormalig Joegoslavië op de menukaart. Bij Koster geeft mensen buiten de arbeidsmarkt een kans om te werken, zoals kok David en bediende Naomi. De openingstijden van de lunchroom zijn van woensdag tot en met zondag, maar deze kunnen afwijken vanwege coronamaatregelen. Bij Koster is gevestigd in de Bakkerstraat 26 in Arnhem.

Wil je weten wat Lunchcafe Bij Koster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchcafe Bij Koster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchcafe Bij Koster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchcafe Bij Koster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lunchcafe Bij Koster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchcafe Bij Koster

Bezoekers bekeken ook