Löwenthal pedicure

Löwenthal pedicure is een Voetverzorging gelegen aan Graaf Ottoplein 8 in Arnhem.

Meer informatie over Löwenthal pedicure in Arnhem

Welkom bij Löwenthal Pedicure! Mijn naam is Wilma Löwenthal en sinds 2003 ben ik gestart als Löwenthal Pedicure, samen met 3 andere collega's. Onze praktijk werkt volgens de richtlijnen van hygiëne en milieu en we zijn aangesloten bij de branchorganisaties Provoet en Stipezo. We hebben veel ervaring en kunnen u op een vrijwel pijnloze manier van uw pijnlijke voeten af helpen. Op onze website vindt u meer informatie over de pedicure behandelingen en andere behandelingen die we aanbieden. Als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, horen we dat graag. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 06-20288745. We proberen iedereen zo snel mogelijk in te plannen, maar als u niet op de afgesproken tijd in de praktijk bent of de afspraak niet binnen 24 uur annuleert, brengen we het volledige bedrag van de behandeling in rekening. Daarnaast zijn we ook een erkend leerbedrijf, dus als u op zoek bent naar een stageadres, kunt u zich bij ons aanmelden via de website www.ssb.nl. Ons adres is Graaf Ottoplein 8, 6821 HA Arnhem en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0620288745 en ons e-mailadres is info@lowenthalpedicure.nl. Onze openingstijden zijn te vinden op onze website.

Wil je weten wat Löwenthal pedicure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Löwenthal pedicure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Löwenthal pedicure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Löwenthal pedicure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Löwenthal pedicure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Löwenthal pedicure

Bezoekers bekeken ook