Loopgroep Warnsborn

Loopgroep Warnsborn is een Sportclub gelegen aan Bakenbergseweg 4 in Arnhem.

Meer informatie over Loopgroep Warnsborn in Arnhem

Loopgroep Warnsborn biedt de mogelijkheid om meer uit je hardlooptraining te halen. Je kunt trainen in een groep, wat veel voordelen met zich meebrengt. Er zijn verschillende groepen waar je bij kunt aansluiten, afhankelijk van je niveau. Hardlopen is goed voor je en bij Loopgroep Warnsborn staat plezier centraal. Dit wordt bevestigd door verschillende lopers die zelf lid zijn van de loopgroep. Jozien geniet van de combinatie van rennen en kletsen, Marjolijne houdt van het lopen in het bos en Bas waardeert het feit dat er steeds een andere route wordt gelopen en dat er rekening wordt gehouden met het niveau van de lopers.

Wil je weten wat Loopgroep Warnsborn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopgroep Warnsborn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopgroep Warnsborn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopgroep Warnsborn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Loopgroep Warnsborn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopgroep Warnsborn

Bezoekers bekeken ook