loopgroep stap vooruit

loopgroep stap vooruit is een Sportschool gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over loopgroep stap vooruit in Arnhem

Bij Stap Vooruit kun je beginnen met hardlopen of je prestaties verbeteren, ongeacht je niveau. Je kunt trainen in een ontspannen sfeer, binnen een groep, met behoud van je eigen mogelijkheden. Dit helpt je om twee keer per week te trainen en je eigen doelen te behalen. Stap Vooruit traint wekelijks op de atletiekbaan van Papendal en de training bestaat uit een warming-up, loopscholing, intervaltraining en cooling-down. Blijf op de hoogte van acties en ontwikkelingen van Stap Vooruit en neem contact met hen op via stapvooruit@outlook.com.

Wil je weten wat loopgroep stap vooruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van loopgroep stap vooruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij loopgroep stap vooruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je loopgroep stap vooruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar loopgroep stap vooruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. loopgroep stap vooruit

Bezoekers bekeken ook