Loopgroep Arnhemia

Loopgroep Arnhemia is een Sportclub gelegen aan Nachtschade 29 in Arnhem.

Meer informatie over Loopgroep Arnhemia in Arnhem

Op 5 november 2023 vindt de 27e editie van de Warnsborncross plaats. Deze cross vindt plaats op het mooie landgoed 'Warnsborn' ten noorden van Arnhem en gaat over onverharde paden langs beekjes en vijvers. De deelnemers kunnen kiezen uit 1, 2 of 3 rondes van 5,5 km en het terrein heeft uitdagende hoogteverschillen. Dit jaar wordt de Warnsborncross voor het eerst als najaarseditie gehouden. In Arnhem is er ook de mogelijkheid om te hardlopen bij Loopgroep Arnhemia. Deze loopgroep traint op dinsdag- en donderdagavond en biedt trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast nemen ze regelmatig deel aan wedstrijden. In 2023 is er ook de Keppelrun, een loop die plaatsvindt in het Achterhoeks coulisselandschap dat wordt gesymboliseerd door de vlag van de Achterhoek. De Keppelrun is een hete dag, maar de deelnemers hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Na de loop wordt Loopgroep Arnhemia zelfs uitgeroepen tot beste team en gaan ze met een beker naar huis. De tekst eindigt met de start van de halve van Utrecht, waar de ik-persoon in startvak 3 staat te wachten om aan de race te beginnen.

Wil je weten wat Loopgroep Arnhemia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopgroep Arnhemia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopgroep Arnhemia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopgroep Arnhemia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Loopgroep Arnhemia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopgroep Arnhemia

Bezoekers bekeken ook