LOCALS

LOCALS is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 1 in Arnhem.

Meer informatie over LOCALS in Arnhem

Restaurant LOCALS is gevestigd in het hart van Arnhem en staat bekend om het gebruik van lokale producten en het betrekken van lokale mensen. Het restaurant biedt gerechten van hoge kwaliteit met een focus op de Nederlandse keuken. Met een eigen Vertical Farm en lokale ingrediënten proef je het beste van Nederlandse bodem. De chef van LOCALS bereidt dagelijks unieke creaties met verse ingrediënten uit de Vertical Farm. Alle gerechten zijn bedacht in samenwerking met Niven Kunz, dé groentechef van Nederland. Naast het restaurant biedt LOCALS ook de mogelijkheid voor private events, waarbij de kas of de private dining ruimte 'The Green' afgehuurd kunnen worden. De kas op de eerste etage van Hotel Haarhuis in Arnhem wordt gebruikt om groenten en kruiden te verbouwen volgens het concept van Vertical Farming. LOCALS is onlangs benoemd tot een Dutch Cuisine Restaurant, wat betekent dat ze de Nederlandse keuken en eetcultuur promoten. Daarnaast hebben ze in samenwerking met de Arnhemse Bierbrouwerij Leroy Brown Brewery een blond bier ontwikkeld genaamd BLOND BREUD, waarbij oud brood van het restaurant wordt hergebruikt. Het restaurant is dagelijks geopend van 08:00 tot 0:00 uur en de keuken sluit om 22:00 uur, behalve op zondag, dan sluit de keuken om 21:00 uur.

Wil je weten wat LOCALS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOCALS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOCALS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOCALS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar LOCALS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOCALS

Bezoekers bekeken ook