Linda's Looks

Linda's Looks is een Schoonheidssalon gelegen aan Oosterhoutstraat 124 in Arnhem.

Meer informatie over Linda's Looks in Arnhem

Bij Linda's Looks, een schoonheidssalon in Arnhem-Zuid, kunt u terecht voor diverse beauty- en haarbehandelingen. Zo bieden ze onder andere wimperextensions, PolyGel nagels, hairstyling en verschillende gezichtsverzorgingsbehandelingen aan. Ook heren zijn van harte welkom in de salon. Linda, de eigenaresse, heeft ruime ervaring als kapster en schoonheidsspecialiste. Ze werkt op afspraak en neemt graag de tijd voor haar klanten. De salon bevindt zich in een rustige woonwijk en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u bellen naar Linda's Looks. Daarnaast kunt u hen volgen op sociale media voor speciale aanbiedingen.

Wil je weten wat Linda's Looks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda's Looks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda's Looks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda's Looks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Linda's Looks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda’s Looks

Bezoekers bekeken ook