Lg-Dance Arnhem

Lg-Dance Arnhem is een Dansschool gelegen aan Pallas Atheneplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Lg-Dance Arnhem in Arnhem

LG-Dance is een dansschool die dansclinics en workshops aanbiedt voor zowel beginners als gevorderden. Het belangrijkste is dat plezier voorop staat. Ze streven ernaar om gekwalificeerde, gemotiveerde en enthousiaste docenten te hebben die goed aansluiten bij de doelgroep. Op 2 juli is er een voorstelling in Schouwburg Lochem, waar kaartjes voor kunnen worden besteld via de link. LG-Dance biedt verschillende dansstijlen aan, zoals streetdance, hiphop, dancehall, kinderdans, theater en klassiek ballet. Ze organiseren regelmatig evenementen en dansvoorstellingen waar ouders en andere geïnteresseerden naar kunnen komen kijken. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief. De contactgegevens van LG-Dance zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Lg-Dance Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lg-Dance Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lg-Dance Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lg-Dance Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lg-Dance Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lg-Dance Arnhem

Bezoekers bekeken ook