Lestari Indonesisch restaurant

Lestari Indonesisch restaurant is een Indonesisch restaurant gelegen aan Nieuwstraat 50 in Arnhem.

Meer informatie over Lestari Indonesisch restaurant in Arnhem

Indonesisch restaurant Lestari in Arnhem heet je van harte welkom om te genieten van heerlijk authentiek en huisgemaakt Indonesisch eten. In het stijlvolle restaurant in hartje Arnhem kun je genieten van een ruim en gevarieerd menu vol met authentieke specialiteiten. Je kunt kiezen voor een rijsttafel met 20 verschillende gerechten of a la carte gerechten, zoals de heerlijke Ikan bakar, verse udang goreng, nasi gule en sate kambing. Gasten hebben positieve recensies gegeven over het vriendelijke personeel en het heerlijke Indonesische eten, waarvan vooral de saté eruit sprong. Naast het restaurant biedt Lestari ook groepsarrangementen en de mogelijkheid om feesten te verzorgen. Voor vragen of reserveringen kun je contact opnemen met het restaurant. Het restaurant is gesloten op maandag en dinsdag, maar op woensdag tot en met zondag geopend van 17:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Lestari Indonesisch restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lestari Indonesisch restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lestari Indonesisch restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lestari Indonesisch restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lestari Indonesisch restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lestari Indonesisch restaurant

Bezoekers bekeken ook