Lekkerbuiten.nu

Lekkerbuiten.nu is een Sportschool gelegen aan Rosendaalseweg 700 in Arnhem.

Meer informatie over Lekkerbuiten.nu in Arnhem

Tijdens een bootcamp training maak je gebruik van de buitenomgeving en voer je oefeningen uit met je eigen lichaamsgewicht en dat van anderen. De trainingen zijn in groepsverband en voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is trailrunning, oftewel off-road hardlopen, steeds populairder geworden onder hardlopers die op zoek zijn naar meer beleving in de natuur. Ook wordt er personal training aangeboden tegen een betaalbare prijs, waarbij een personal trainer je helpt met het behalen van snelle resultaten. Voor kinderen is er ook een speciale kids bootcamp les op vrijdag.

Wil je weten wat Lekkerbuiten.nu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lekkerbuiten.nu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lekkerbuiten.nu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekkerbuiten.nu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lekkerbuiten.nu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lekkerbuiten.nu

Bezoekers bekeken ook