Le-Spa

Le-Spa is een Schoonheidssalon gelegen aan Bakenbergseweg 277 in Arnhem.

Meer informatie over Le-Spa in Arnhem

Behandelingen in de tekst omvatten de Royal Face Ritual, een Ayurvedische gezichtsbehandeling met massage en drukpunten, evenals hotstone- en ontspanningsmassages. Er is ook een Indiase hoofdmassage beschikbaar. De tekst benadrukt dat massages waardevol zijn voor alle leeftijden en dat ze niet alleen gezondheidsvoordelen bieden, maar ook een moment van rust en ontspanning zijn. Massages worden beschouwd als natuurlijke pijnstillers en kunnen verlichting bieden bij verschillende aandoeningen zoals artritis, fibromyalgie en hoofdpijn. Daarnaast verhogen massages het serotoninegehalte in onze hersenen en helpen ze de spierspanning te verminderen.

Wil je weten wat Le-Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Le-Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Le-Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Le-Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Le-Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Le-Spa

Bezoekers bekeken ook