LBVI

LBVI is een Rijschool gelegen aan De Overmaat 41 in Arnhem.

Meer informatie over LBVI in Arnhem

De LBVI is de landelijke belangenvereniging voor verkeersopleidingsinstituten en zorgt voor veilig verkeer in Nederland. Ze bieden instructeursopleidingen aan in elke regio. De LBVI is betrokken bij verkeersveiligheid en behartigt de belangen van instructeurs en verkeersdeelnemers. Ze werken samen met brancheorganisaties en de overheid en zorgen ervoor dat hun lesmateriaal voldoet aan de eisen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het doel van de LBVI is om de verkeersveiligheid te verbeteren en het aantal ongevallen te verminderen door het opleiden van kwalitatief goede en verantwoordelijke rijinstructeurs. Ze bieden cursussen aan voor de verplichte bijscholing en dragen bij aan de verbetering van de verkeersveiligheid. Als je een bekwame rijinstructeur wilt worden, kun je je inschrijven bij de LBVI en zij zullen contact met je opnemen.

Wil je weten wat LBVI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LBVI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LBVI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LBVI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar LBVI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LBVI

Bezoekers bekeken ook