Lashes & Smiles

Lashes & Smiles is een Schoonheidssalon gelegen aan Mulderwaard 16 in Arnhem.

Meer informatie over Lashes & Smiles in Arnhem

In deze tekst worden verschillende behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen aangeboden bij Lashes & Smiles, een beautysalon in Arnhem Zuid. Ze bieden onder andere wimperextensions, wimperlift, brow lift en Russian volume aan. De wimperextensions kunnen worden geplaatst met een one by one techniek, waarbij op elke eigen wimperhaar één extension wordt geplaatst. De wimperlift zorgt ervoor dat je eigen wimpers langer, gekruld en intenser van kleur worden. Brow lamination is de nieuwste trend op het gebied van browstyling, waarbij wilde en stugge wenkbrauwen worden getemd. De Russian volume techniek maakt gebruik van handgemaakte waaiers van ultra dunne wimperharen om een natuurlijke of meer opvallende look te creëren. De salon biedt een comfortabele en ontspannen sfeer en de wimperextensions worden geplaatst met een UV-lijm die niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers. De wimperstyliste, Dorothy, heeft ervaring en certificaten op het gebied van wimperextensions en streeft naar natuurlijk ogende resultaten die de gezondheid van de wimpers behouden. Er zijn ook positieve testimonials te vinden van tevreden klanten.

Wil je weten wat Lashes & Smiles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lashes & Smiles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lashes & Smiles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lashes & Smiles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Lashes & Smiles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lashes & Smiles

Bezoekers bekeken ook