Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.

Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. is een Hotel gelegen aan Bakenbergseweg 277 in Arnhem.

Meer informatie over Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. in Arnhem

Landgoed Groot Warnsborn is de ideale plek voor luxe overnachtingen, culinair eten, ontspannen vergaderen en bijzondere bruiloften. Met een oppervlakte van 750 hectare aan rijksmonumentaal landgoed kunt u gemakkelijk ontsnappen aan de drukte en toch bent u slechts 5 minuten rijden van het centrum van Arnhem en een uur rijden van Amsterdam. Het viersterrenhotel biedt een unieke ervaring en is bijna het hele jaar geopend. U kunt reserveren voor ontbijt, lunch, diner en overnachtingen, maar het is niet mogelijk om alleen voor een drankje langs te komen. Het hotel heeft verschillende kamers met prachtig uitzicht en faciliteiten zoals een televisie, minibar en Wifi. Hotelgasten zijn de hele dag welkom in de bar en brasserie voor versnaperingen. Het hotel wordt gerund door de familie De Vries, die vanaf 2023 het stokje zal overdragen aan hun kinderen. Gasten hebben lovende beoordelingen gegeven over het hotel, zoals een romantisch arrangement en een fantastische bruiloft. Het landgoed biedt ook 750 hectare aan rijksmonumentaal bos om van te genieten.

Wil je weten wat Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landgoed Hotel-Restaurant Groot Warnsborn B.V.

Bezoekers bekeken ook