La Puerta

La Puerta is een Spaans restaurant gelegen aan Varkensstraat 48A in Arnhem.

Meer informatie over La Puerta in Arnhem

In Arnhem bevindt zich het tapasrestaurant 'La Puerta', waar je kunt genieten van een uniek stukje Spanje. Hier kun je dagelijks genieten van heerlijke Spaanse gerechten tegen zonnige prijzen. Het restaurant biedt onbeperkte tapas aan op dinsdag tot en met vrijdag voor €27, inclusief een voorgerecht en nagerecht. In het weekend kost dit €29,50. Daarnaast kun je ook onbeperkt spareribs eten van dinsdag tot en met zondag voor €22,50, inclusief salade, friet en/of brava's. Het restaurant is voorzien van airconditioning. Bezoekers kunnen ook de menukaart, openingstijden, informatie over de gastheer en arrangementen bekijken.

Wil je weten wat La Puerta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Puerta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Puerta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Puerta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar La Puerta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Puerta

Bezoekers bekeken ook