La Coupe Hairstyling

La Coupe Hairstyling is een Kapper gelegen aan Ridderkerkpad 3 a/d Hollandweg Elderveld, Ridderkerkpad 3 in Arnhem.

Meer informatie over La Coupe Hairstyling in Arnhem

Even een moment voor jezelf... Bij La Coupe Hairstyling in Arnhem-Zuid kun je terecht voor een eerlijk en deskundig advies. Ze kijken graag naar jouw wensen en passen de behandeling daarop aan. In de ruime, groene kapsalon maken ze gebruik van led verlichting en werken ze met natuurlijke, vegan haar producten. Ze hechten veel waarde aan duurzaamheid en liefde voor de natuur, wat terug te zien is in hun natuurlijke productlijnen en sfeervolle inrichting. Bij mooi weer kun je zelfs genieten van hun groene tuin. Daarnaast hebben ze ook een refillbar waar je je shampoofles kunt laten vullen, zodat er minder plastic afval wordt geproduceerd. Het annuleren van een afspraak binnen 24 uur wordt niet gewaardeerd, omdat andere mensen graag jouw plekje willen innemen. La Coupe Hairstyling is al sinds 2002 gevestigd aan de Hollandweg in Elderveld en is uitgegroeid tot één van de beste kapsalons in de omgeving. Ze hebben diverse Awards gewonnen en bieden studentenkorting aan. Ook hebben ze een 100% tevredenheidsgarantie. Parkeren kan gratis bij Pernisplaats, achter de kapsalon.

Wil je weten wat La Coupe Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van La Coupe Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij La Coupe Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Coupe Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar La Coupe Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. La Coupe Hairstyling

Bezoekers bekeken ook