Kung Fu School Golden Dragon Arnhem

Kung Fu School Golden Dragon Arnhem is een Kungfuschool gelegen aan Nicolaas Maesstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over Kung Fu School Golden Dragon Arnhem in Arnhem

Bij Kung Fu School Golden Dragon ben je welkom om de eeuwenoude methode van zelfverdediging te leren. Het maakt niet uit of je jong of oud, man of vrouw, fit of uit vorm bent, kungfu is voor iedereen. De school is non-profit en de maandelijkse contributie van €20 dient alleen om de kosten te dekken. Er worden verschillende stijlen beoefend, zoals vijf-dierenstijlen kungfu, wapen technieken en chi kung. Kung Fu School Golden Dragon bestaat uit zeven scholen verspreid over heel Nederland en is opgericht door grootmeester Chen in 1970. De filosofie van de school is gebaseerd op het boeddhisme en het Taoïsme. Er is een erecode waarin waarden zoals menselijkheid, rechtvaardigheid en vriendschap centraal staan. Bij Kungfu staat het verwezenlijken van je potentie centraal en worden er individuele trainingsdoelen gesteld voor leerlingen. Je kunt de school boeken voor demonstraties en workshops, bijvoorbeeld voor sportevenementen, teambuilding of schoolactiviteiten. Het doel is om de eeuwenoude methode van zelfverdediging te leren en een betekenisvol leven te leiden.

Wil je weten wat Kung Fu School Golden Dragon Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kung Fu School Golden Dragon Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kung Fu School Golden Dragon Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kung Fu School Golden Dragon Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kung Fu School Golden Dragon Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kung Fu School Golden Dragon Arnhem

Bezoekers bekeken ook