Kumpulan Bronbeek

Kumpulan Bronbeek is een Restaurant gelegen aan Velperweg 147 in Arnhem.

Meer informatie over Kumpulan Bronbeek in Arnhem

Op het landgoed Bronbeek in Arnhem bevindt zich het Reünie- en Congrescentrum Kumpulan. Dit centrum is volledig ingericht in Indonesische stijl en beschikt over een moderne congreszaal, een vergaderzaal en een Indisch specialiteitenrestaurant. Vanwege de historische ligging op het landgoed Bronbeek, dat ook wel "het laatste stukje Indië" wordt genoemd, is Kumpulan uitgegroeid tot een exclusieve ontmoetingsplaats voor verschillende groepen die een binding hebben met Nederlands-Indië of Indonesië. Het restaurant is geopend van 11.00u tot 20.00u, de keuken van 12.30u tot 17.45u en telefonisch is Kumpulan bereikbaar vanaf 10.30u. Reserveren is noodzakelijk en op maandagen is het centrum gesloten. Kumpulan is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het landgoed. Tot slot wordt aangeraden om je aan te melden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van evenementen.

Wil je weten wat Kumpulan Bronbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kumpulan Bronbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kumpulan Bronbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kumpulan Bronbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kumpulan Bronbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kumpulan Bronbeek

Bezoekers bekeken ook