Kringloop Arnhem De Schatkamer

Kringloop Arnhem De Schatkamer is een Kringloopwinkel gelegen aan Dijkstraat 78 in Arnhem.

Meer informatie over Kringloop Arnhem De Schatkamer in Arnhem

Bij kringloopwinkel De Schatkamer in Arnhem kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan tweedehands spullen. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Met een oppervlakte van ruim 800 m2 is er genoeg te snuffelen. U kunt hier onder andere gereedschap, koelkasten, wasmachines, tafels, platen, vintage en sieraden vinden. En terwijl u rondkijkt, kunt u genieten van een kopje koffie. De Schatkamer biedt uw oude spullen een nieuw thuis. Het adres is Dijkstraat 78, 6828 JS Arnhem en het telefoonnummer is (026) 370-8055.

Wil je weten wat Kringloop Arnhem De Schatkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloop Arnhem De Schatkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloop Arnhem De Schatkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloop Arnhem De Schatkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kringloop Arnhem De Schatkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloop Arnhem De Schatkamer

Bezoekers bekeken ook