KNKV

KNKV is een Sportclub gelegen aan Papendallaan 60 in Arnhem.

Meer informatie over KNKV in Arnhem

Het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) is een sportbond die zo'n negentigduizend leden heeft bij vijfhonderd aangesloten verenigingen. Deze verenigingen bieden een veilig sportklimaat waarin maatschappelijke vaardigheden worden ontwikkeld. Korfbal is inmiddels een internationale en topsport geworden, met 69 landen waarin de sport wordt gespeeld. Het nationale team en het U21-team van TeamNL Korfbal worden erkend als focusprogramma door NOC*NSF en worden gefinancierd vanuit Topsportmiddelen. De internationals van TeamNL Korfbal hebben de A-status en dragen bij aan de Top 10-ambitie van NOC*NSF en de sportbonden. De hoofdambities van het KNKV zijn sportplezier, persoonlijke groei en maatschappelijke impact. Het KNKV is altijd bereikbaar voor vragen of input.

Wil je weten wat KNKV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KNKV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KNKV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KNKV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar KNKV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KNKV

Bezoekers bekeken ook