Knip-it

Knip-it is een Kapper gelegen aan Platohof 16 in Arnhem.

Meer informatie over Knip-it in Arnhem

Op de website van Knip it, een kapsalon in de wijk Rijkerswoerd in Arnhem Zuid, kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. Als er geen geschikte datum of tijdstip beschikbaar is in de online agenda, kunt u telefonisch, per mail of per app contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden voor een behandeling. Bestaande klanten kunnen gewoon online hun afspraak inplannen. De openingstijden van de salon zijn op maandag en dinsdag van 9.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur, op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 9.00 tot 14.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties kunnen de openingstijden afwijken. Het annuleren van afspraken voor behandelingen kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Als u binnen 24 uur annuleert (of niet komt opdagen), wordt 50% van de behandeling in rekening gebracht.

Wil je weten wat Knip-it verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knip-it of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knip-it? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knip-it het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Knip-it reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knip-it

Bezoekers bekeken ook