Kniest Hair en Beautysalon

Kniest Hair en Beautysalon is een Kapper gelegen aan Hanzestraat 208 in Arnhem.

Meer informatie over Kniest Hair en Beautysalon in Arnhem

Kniest Hair- en Beautysalon in Arnhem is meer dan alleen een kapsalon. Ze bieden ook diverse beautybehandelingen aan, waarbij ze advies geven over de juiste verzorging van huid en haar. De salon is uitgerust met apparatuur voor deze behandelingen en na een bezoekje ziet u er direct op uw best uit. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen, zoals knippen en föhnen, maar ook een mini facelift of ontharingsbehandeling. De experts van de salon staan klaar om u hierbij te adviseren. De salon is gezellig en geschikt voor zowel jong als oud. Naast de kapsalon is er ook een beautysalon waar u terecht kunt voor wenkbrauwbehandelingen, okselharsen en een mini facelift. Kniest Hair- en Beautysalon is aangesloten bij de Koninklijke Algemene Nederlandse Kappersorganisatie (ANKO).

Wil je weten wat Kniest Hair en Beautysalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kniest Hair en Beautysalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kniest Hair en Beautysalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kniest Hair en Beautysalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kniest Hair en Beautysalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kniest Hair en Beautysalon

Bezoekers bekeken ook