Kiwa Isa Sport

Kiwa Isa Sport is een Stichting gelegen aan Papendallaan 7 in Arnhem.

Meer informatie over Kiwa Isa Sport in Arnhem

Kiwa ISA Sport is een organisatie die hoogwaardige sportaccommodaties en sportfaciliteiten levert, zowel in Nederland als in het buitenland. Ze ondersteunen eigenaren en beheerders van sportvoorzieningen met inspecties, certificeringen en advies. Daarnaast testen ze sporttechnische materialen in hun eigen laboratoria. Kiwa ISA Sport is geaccrediteerd door verschillende Nederlandse sportbonden, evenals internationale organisaties zoals FIBA, FIFA, World Rugby, ITF, FIH en World Athletics. In het nieuws wordt vermeld dat Sander van der Holst de nieuwe voorzitter is van de commissie Kunstgras van de BSNC en dat Sportcentrum Indoor Action als eerste zelfstandige fitnessclub in Nederland en Europa het FITcert-certificaat wil behalen. Verder wordt er aangekondigd dat er in november 2023 een Masterclass Kunstgras wordt georganiseerd. Kiwa ISA Sport wordt beschreven als een onafhankelijk en professioneel kennisinstituut voor kwalitatief goede, duurzame en veilige sportaccommodaties.

Wil je weten wat Kiwa Isa Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kiwa Isa Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kiwa Isa Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kiwa Isa Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kiwa Isa Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kiwa Isa Sport

Bezoekers bekeken ook