Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel

Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel is een Yogastudio gelegen aan Bakenbergseweg 72 in Arnhem.

Meer informatie over Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel in Arnhem

De Opgroeiwinkel in Arnhem is een praktijk die hulp biedt aan kinderen, jongeren en hun gezin. Ze helpen bij alledaagse en complexe gezinsvragen en streven naar verbetering. De ontwikkeling van het kind en de ouders hebben invloed op elkaar, dus een kind is verbonden met zijn gezin. Situaties zoals individuele problemen, ziekte in het gezin, een scheiding of andere ingrijpende gebeurtenissen hebben gevolgen voor alle gezinsleden. Effectieve hulp richt zich op het hele gezin en niet alleen op symptomen of ziekte. Ze willen dat gezinsleden een waardevol en zinvol leven met elkaar leiden. Samen wordt er gekeken naar wat het beste werkt voor elk individu. Daarnaast biedt ACT4kids acceptatie- en commitment therapie aan kinderen en jongeren in Arnhem, waarbij ze leren omgaan met moeilijke situaties.

Wil je weten wat Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderyoga en Tieneryoga bij de Opgroeiwinkel

Bezoekers bekeken ook