Kim de Jong photography

Kim de Jong photography is een Fotograaf gelegen aan Groot Vijverdal 8 in Arnhem.

Meer informatie over Kim de Jong photography in Arnhem

Kim de Jong is een ervaren fotograaf die al bijna 10 jaar in het vak zit. Ze is gespecialiseerd in het vastleggen van mensen in hun element, of het nu gaat om evenementen, portretsessies, trouwdagen of zwangerschappen. Kim is een creatieve fotograaf die op zoek gaat naar unieke beelden met bijzondere belichting en kleuren. Ze houdt ervan om in de natuur te fotograferen en neemt indien mogelijk haar analoge camera mee voor een nostalgisch effect. Klanten zijn lovend over haar samenwerking, professionele resultaten en eerlijke prijzen. Je kunt Kim bereiken via WhatsApp en e-mail, en je kunt haar volgen op social media.

Wil je weten wat Kim de Jong photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kim de Jong photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kim de Jong photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kim de Jong photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kim de Jong photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kim de Jong photography

Bezoekers bekeken ook