Kickboxing Arnhem

Kickboxing Arnhem is een Kickboksschool gelegen aan MFC Klarendal, Kazerneplein 2 in Arnhem.

Meer informatie over Kickboxing Arnhem in Arnhem

Kickboxing & BoxingVoor Iedereen in Klarendal - Arnhem biedt lessen aan op alle niveaus, inclusief privélessen. Ze hebben ook een groep voor 35-plussers waar je flink aan de slag kunt. Voor kinderen is er aandacht voor zelfvertrouwen, zelfverdediging en leren respecteren. Er is een veilige omgeving waar ouders bij mogen zijn. Vrouwen kunnen kickboksen voor zelfverdediging en zelfontplooiing, waarbij onderlinge steun en uitdaging belangrijk zijn. Er worden ook workshops en clinics georganiseerd. Daarnaast is er een speciale non-contact bokstraining voor mensen met Parkinson, waarbij verschillende aspecten zoals stretching, balans en conditie aan bod komen. De gym wordt geleid door wereldkampioen kickboksen Fred Royers en richt zich nu ook op andere vechtsporten en doelgroepen.

Wil je weten wat Kickboxing Arnhem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kickboxing Arnhem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kickboxing Arnhem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Arnhem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kickboxing Arnhem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kickboxing Arnhem

Bezoekers bekeken ook