Khorram

Khorram is een Rijschool gelegen aan Van Speykstraat 39 in Arnhem.

Meer informatie over Khorram in Arnhem

Rijschool Khorram is een betrouwbare en betaalbare rijschool in Arnhem en omstreken waar je snel je rijbewijs B kunt halen. Ze hebben ervaren en vriendelijke rij-instructeurs die garant staan voor kwaliteit en veiligheid. Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar en ze bieden rijopleidingen op maat aan, omdat elke leerling anders is. Ze plannen direct na je proefles een datum voor je praktijkexamen, vanwege de lange wachttijden bij het CBR. Als je nog niet geslaagd bent voor je theorie-examen, helpen ze je graag om dit te behalen. Rijschool Khorram heeft al veel geslaagde leerlingen en een goede beoordeling op Google. Als je je rijbewijs wilt halen, neem dan snel contact met hen op.

Wil je weten wat Khorram verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Khorram of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Khorram? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Khorram het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Khorram reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Khorram

Bezoekers bekeken ook