Kees Pluim Autokeuringen

Kees Pluim Autokeuringen is een Autokeuring gelegen aan Deelenseweg 30 1 in Arnhem.

Meer informatie over Kees Pluim Autokeuringen in Arnhem

Kees Pluim, gevestigd aan Deelenseweg 30 in Arnhem, heeft aangekondigd te stoppen met APK keuringen. Dit besluit is genomen vanwege de nieuwe RDW eisen en de hogere kosten die hiermee gepaard gaan. De investeringen die nodig zijn om aan deze eisen te voldoen, zijn voor Kees Pluim niet haalbaar. Het bedrijf bedankt iedereen voor het vertrouwen dat in hen is gesteld en benadrukt dat zij nog steeds beschikbaar zijn voor vragen en advies. Daarnaast kunnen klanten hen bereiken via Allebedrijven en Google.

Wil je weten wat Kees Pluim Autokeuringen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kees Pluim Autokeuringen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kees Pluim Autokeuringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kees Pluim Autokeuringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Kees Pluim Autokeuringen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Kees Pluim Autokeuringen

Bezoekers bekeken ook