Keen Integrations

Keen Integrations is een Softwarebedrijf gelegen aan Tooropstraat 39 in Arnhem.

Meer informatie over Keen Integrations in Arnhem

KEEN biedt volledig geïntegreerde oplossingen in AFAS voor eenvoudige administratie. Ze bieden onder andere een personeelsplanning, ritregistratie voor medewerkers, declaratie voor externen, een koppeling tussen BIG en AFAS, een gestroomlijnd salesproces, een flexibele woonwerk- en thuiswerkvergoeding en werken met jaarurensystematiek. Daarnaast worden er ook sessies georganiseerd, zoals de sessie 'Overwin uitdagingen als een topsporter'. Trinko Keen, een partner van AFAS, deelt ook zijn ervaringen en inzichten in verschillende artikelen. Hij benadrukt bijvoorbeeld dat bedachte regels vaak praktisch niet goed uitvoerbaar zijn. Daarnaast deelt hij inspiratie voor iedereen die wel eens een kans mist en beantwoordt hij vragen over ritregistraties in AFAS. Als je een uitdaging hebt of wilt weten hoe AFAS nog beter voor je kan werken, kun je een gratis adviesgesprek aanvragen.

Wil je weten wat Keen Integrations verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keen Integrations of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keen Integrations? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keen Integrations het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Keen Integrations reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keen Integrations

Bezoekers bekeken ook