Karel Knispel

Karel Knispel is een Fotograaf gelegen aan 1e Wijkstraat 6 in Arnhem.

Meer informatie over Karel Knispel in Arnhem

Karel Knispel is een professionele fotograaf in Arnhem en heeft sinds 1995 ervaring in het vak. Hij biedt verschillende diensten aan, zoals portretfotografie in zijn studio of op locatie met een mobiele studio set. Karel is gespecialiseerd in analoge zwart-wit fotografie en maakt graag gebruik van deze techniek omdat het de karakter van het onderwerp beter naar voren brengt. Hij biedt ook workshops en cursussen aan voor mensen die hun kennis en vaardigheden op het gebied van fotografie willen vergroten. De openingstijden van zijn studio zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur, maar op afspraak is het ook mogelijk om 's avonds en in het weekend langs te komen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 026 - 442 11 90.

Wil je weten wat Karel Knispel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karel Knispel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karel Knispel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karel Knispel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Arnhem. Opzoek naar Karel Knispel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karel Knispel

Bezoekers bekeken ook